Pages

August 02, 2008

Jogja Indonesia

Jogja...Jogja...Jogja...

hermmm...aper ek yang boleh aku cakap pasal Jogja nie...yang aku tau...klu seseorang tuh kaki s
hopping,mmg best la kot...mmg murah bangat pun kat sana...klu korang nak bershopping,better shopping kat shopping mall dorg...sbb klu stakat nak shopping kat kedai tepi² jalan nih...cekik darah nak mampos...

perjalan dari Kuala Lumpur ke Jogja,memakan masa lebih kurang 2 jam,boleh kata sebu gak la juboq, nasib baik pramugari dia cun²...klu x maunya aku tukar tempat duduk ngan kapten tuh..
.huhuhuhu...bawak laju sket..huhuh..

sampai je di Jogja,aku tengok jam kat sana lewat sejam dari waktu di Malaysia
...1st sekali yang aku terpandang dah confirm² la cewe
k² kat sana...hermm...xde la cun pun...biasa² je la..xde la sampai terjojol bijik mata aku nak pandang cewek² sana.....biasa² je..

makan kat sana yang pa
ling best ialah Nasik Padang la ofcuznya...sampai aku balun 3 pinggan penuh..pehh...mmg sedap...kuah dia dah la pedas,ditambah ngan ayam kampong goreng lagi...mau x meleleh² air idung ngan air liur aku nak mentekedarah..sedap...sedap...

1st day aku dok sana...lepas lepak² kap dalam bilik hotel...aku dah panas bhontot...terus aku mengeluarkan diri aku untuk mencari hiburan malam...mula² skali aku g naik
beca..pusing² satu jogja...dah je bosan membecakan diri aku...aku pun amik teksi,cari club kat sana..

BOSHE...nama salah satu club kat sana...masuk² je club tue,kedengaran dari jauh.. WASSUP BOSHE?! dan dijawap plak WASSUP YOOOO!...peh aku ingat dah confirm² happening club nie..sekali...erkk...mals aku nak cakap lebih²...cukup la stakat aku cakap...dorg sume terpacak cam tengah dengar warta berita..xde wat shuffel,dance, rap ke,ape ke..sume terpacak..hampeh tul..padahal yang datang wat perfome mlm tuh bukan calang² punya band...ada Dewa 19,Dewi², Adrian and Backbones dll..aku cakap klu kat malaysia nie..dah tentu² peminat sume naik stage,nyanyi skali ngan Ahmad Dhani tu..maka dengan muka yang amat² xmalunya,aku dan rakan² dari malaysia nie pun nyanyi la lagu² yang dinyanyikan..dan org² Jogja plak tengok ktorg cam ader wat salah..terus ktorg dok diam..x nyanyi..hermm..nasib la korg..

Selamat 4 ari aku dok situ...semalam je aku tdoq kat hotel...ari² n malam² lain g marayap...tdoq ataih bus je...bila balik ke Malaysia..terus demam...mwaghahahahha..

0 komen anda: