Pages

October 15, 2008

Masalah...Trouble..Problem...


Herm....lately nih banyak sgt benda aku nak kena buat...nak settlekan benda² duniawi nih...

pening kepala aku bila mgenangkan masalah demi masalah yang datang menimbun² nih...

Tapi alhamdullilah lah,stakat nie sume problem nie still under my control..

Tengahari tadi aku antar keta g cuci kat car wash...terlintas gak kat kepala hotak aku nie nak buat business carwash nie...tapi rasanya nak lain dari yang lain..konsep dia ala² santai..

Kepala hotak aku nih dok ligat je nak cari & kumpul duit banyak²...dengan ekonomi negara sekarang yang x menentu..aku kena la berkerja keras cari duit² sampingan..stakat makan gaji je..mana cukup beb...

Barang² skarang klu x cecah ribu riban x sah namanya..dajei sungguh...ngeh..ngeh..ngeh..

Kepala hotak aku dok berserabut nih..aku pun x tau apa yang aku pikirkan...rasa macam masa yang 24jam sehari nih x cukup..hermm...kurang hidayah kot..kena la dekatkan diri ngan Allah lagi..banyak²kan solat hajat & sunat..ngan Allah je la aku leh pohon pertolongan..klu kepala hotak dah berserabut tak hengat cam nih..ngan sapa lagi aku nk ngadu klu x dgn Dia..

0 komen anda: