Pages

February 02, 2009

Burfday Boi


Bismillahirahmanirahim...

As'salamualikum...

Alhamdullilah...x sangka tup..tap..tup...tap...umur aku dh cecah 25...hehehh..rasa mcm sat je dh 25,rasa cam smalm baru abeh amik SPM...heheheh..nie la yg dikatakan body tua ati tetap remaja..keh..keh..keh...


tak disangka²...rasa²nya nih la burfday yg paling besh skali kot...ramai sgt² org yg wish kat aku..org² yg x disangka² antar wish burfday kat aku..mcm ex-boss aku kat kl tuh...pakcik jiran umah nie pun hantaq msg wlupun dia ada kat klantan sbb outstation..pehhh..mana tah dorg tau aku punya burfday..hish...pelik²...heheheh...


dan ofcoz la kezutan dari org tersayang...mmg aku terkezut pun..tapi still maintain cool ala² macho...ikutkan ati mau nak lompat terkinja²..tapi disebabkan aku nih cool..aku maintain la wat muka kacak...hahahhah...

sungguh x disangka²...dia leh wat ejutan sdemikian rupa...aduhhh...hishhh...jgn dok buat slalu mcm nih la,klo dok praktikan wat kejutan mcm nie...xsempat gamaknya umoq aku menjangkau 30thn..sbb dah kena heart attack..kui kui kui...

celebrate burfday x kemana² pun...g celebrate kat ulu leggong,baling..mandi kolam air panaih...aku mandinya kejap je..anak aku mandi yg lebih²..siap melalak² xnak naik..padahal muka dah naik merah dah...dia menyelam la...melompat la...semua dia buat...jenuh memujuk suh naik ke darat..tuh pun wat muka x pueh ati...adeh...nasib baik la kat kolam air panas baling nih ader kolam untuk kanak²..leh la dia mandi♥...kitaorang bertolak dalam pukul 1215am,sampai sana dalam pukui 1lebey...nasib baik bertolak lewat sket..klu tak,maunya beratur panjang,jalan jem sbb nak masuk ke tempat tuh jalan kampong...sampai umah dalam kul 615am...masing² lepak...

1st Feb tuh,org² tersayang masakan untuk jamuan kecil²an sempena burfday aku,burfday ayah (4hb Feb) dan wedding anniversary ibu & ayah (5hb Feb)...yg datang pun jiran² umah..adik² angkat ibu(Kak Cheng & Kak Sii)...wlupun letih sbb bermandi kolam smlm,tapi dorg masakkan jua,start memasak awal pagi plak tuh...humm...sebak plk tetiba rasa...~herm~

Ucapan² dari rakan² & sepupu sepapat,untie uncle, pun x kurang hebatnya...actually,malam 30hb tuh aku tdo awal...dah mmg xreti nak tdo lewat²..bangun pagi² 31st jan tuh,tengok hp...punya la banyak org dok wish...siap hang lagi hp aku..heheheh...terasa diri ini dihargai..terharu...



Tq sume..tq so² much...betol² x sangka akan dihargai mcm nih...


Love u all..

.

Tq..

Regards,

~Syamsoulnezam Othman~

0 komen anda: