Pages

February 11, 2009

Krabi, Thailand

Hermm..Krabi,aper yg aku leh katakan tempat nie mmg best bagi mereka yg menginginkan ketenangan,tapi kalau sesapa yg inginkan nite life,nak shopping,mmg xde mende pun kat sini..Cuaca kat sana sgt² hot..dah le dalam dewan convension tuh aircond dia sejuk giler,kluar je dewan,cuaca panas membahang..mendidih² otak aku..3rd day aku demam,leh kata teruk gak la..tapi aku gagahkan gak kuar..rugi arr beb,berjalan kat tempat org klu terperap je dalam hotel..hotel yg aku duduk tuh leh dikatan 4 star gak..mmg nice klu sesapa nak g Honeymoon..nama hotel tu Pakasai Hotel..Minah² saleh yg topless mmg bergelimpangan la tepi² pantai untuk menjemurkan diri..dorg confirm² jeles tengok kulit aku yg itam manis² buah nih kan..heheh..sbb tuh dorg berjemur x hingat dunia..ekekek..so, banyak gak la aku tengok papaya skecil² ketuat hingga sebesar² limau perut *itu baru putingnya..hahahahha...Boleh dikatankan krabi nie tempat yg bersih klu nak dibandingkan dengan batu ferringgi..Aku jugak telah dinodai dengan gigitan² manja ikan² smasa aktiviti scuba diving..heheh..ikan² kecik mengigit manja nipple aku tanpa rasa belas ehsan..tak pasal² aku terstim smasa berada di atas permukaan laut tuh..hahahah..
Massage plak?mmg sedap...aku yg seberat 73kg nie senang² makcik tuh angkat buat aksi acrobatic selamat lebey kurang 2minute..hebat..best...puas ati la dia massage..



0 komen anda: