Pages

February 16, 2009

Mangga Star Search, Penang






*Lan Kristal

Pada 14 feb yang lepas aku berkesempatan membawa anak & adik aku berjalan-jalan ala-ala 'sight seeing' di Penang, tengok star search anjuran majalah MANGGA UKSB yang bertempat di Queensbay Mall.

Adik aku rasa besh la sbb dapat bergambar ngan artist.. heheh..


*Aksi bersama artis dan peminat


Antara artist yg menjayakan program tersebut ialah, Lan Kristal, Meet uncle Hussien, & Naufarah..

Anak aku plak xleh langsung nak berenggang ngan aku, nak berkepit je... mintak didukung.. last² Kak Zu ajak gi jenjalan.


*Ini dia budak pandai shuffle

Bila dah rapat ngan kak zu, dah jadik geng, mulalah beliau mempamirkan gerak geri yg agak lincah. Pantang pulak tu dengar music, mula la nak ber'shuffel-shuffelan'.. heheheh...





*"Kita semua pemenang, tiada pengalah..."

Ermm...kepada pemenang, tahniah diucapkan... gud luck untuk peringkat seterusnya di Kuala Lumpur..


Kepada yg x berjaya tuh, cuba lagi... maybe nasib x menyebelahi.. heheh.. mcm pengulas radio plak dah aku rasa nih..ekekekekek...



*Meet Uncle Hussien membuat persembahan


0 komen anda: