Pages

February 17, 2009

Sepetang Bersama Farreal


*When I grow up I wanna be just like my Daddy










*bersama Tok Ayah terchenta.. (Rebonding.. pakai jari pun boleh..)



Sepetang bersama anak aku, macam² karenah aku melayan budak kecik nih....
Bab² melaram mmg terrer, siap leh possing² lagi kalau nak tangkap gambar. Blajar dari mana pun aku xtau. Bakat semulajadi agaknya... heheheheh..




*Muka seposen



Gambar budak pompuan tue plak anak jiran aku, umur dia tua setahun dari Farreal tapi cute je.. halus je orgnya.. hehehhe.. dah nama pun pompuan kan..



Petang nie plak ujan, dia xleh nak kuar berdating,hape lagi,mengamuk sakan la dia, xleh nak kuar, tapi nasib la baik aku balik awal ari nih,leh ajak dia men wresling² setempat, heheheh..

p/s:- sorry arr, gambar x brape nak clear, guna camera hp je pun...


*tido pun posing

1 komen anda:

Saerah said...

He is very cute indeed.