Pages

June 24, 2010

Happy Burfday Anakku...


Assalamualaikum sayang ayah...

Hurm... Awk ngah wat pe la agaknya tuh ek? Sedar x sedar.. Pejam celik, pejam celik, sayang ayah nih dah 3 tahun Nampaknya burfday awk tahun nih adalah yang paling memeritkan buat ayah. Tiada lagi suara anak ayah. Tiada lagi gelak tawa awk Ayah dah slow talk ngan mama nak amik awk tapi apakan daya, request ayah ditolak mentah²...

Oklah sayang, ayah xtau lagi nak buat camana bagi lepaskan rindu ayah kat awk. Ayah xbley nak call awk, xbley nak jumpa awk. Hanya boleh bertanya kabar awk melalui mama. Tu pun kena ikut mood dia. Kalau dia rasa nak angkat, dia angkat. Agak² kalau dia rasa xmau angkat, dia buat dek je la...


Sayang ayah,

Time² mcm nih ayah teringat moment² bersama² awk. Dulu ayah buatkan susu awk pepagi, tukar pampers awk pepag. Time awk tecik lagi, selang 30 minute awk bangun suh ayah buatkan susu. Sok g keja pepagi, ayah xpayah pakai spek mata dah sebab dah ada lingkaran hitam bawah mata. Heheheh... Tiap saat kat tempat keja, ayah rasa x sabar nak balik umah main² ngan awk.Mcm tuh jgak la kalau ayah ada terbaca berita. Bila ada berita² yang kurang menyenangkan diawal pagi, terus menerus ayah call bubu tanya pasal awk. Tapi sekarang, ayah xtau nak call sapa lagi dah....

Sayang Ayah...

Selalunya pepagi awk yang kejutkan ayah suh pegi keja. Setakat nih ader la 3 bijik handphone ayah awk rendam dlm air sbb bengkek ayah xbangun dek bunyik alarm handphone tuh... Kenangan yang paling ayah xbley lupakan bila awk dok ngajuk bunyik ayam kat telinga ayah "kookkk kok..kok... Ayaaahhh banguuun..." Hehehe... Kalau takat dok lanyak ayah suh bangun tuh, toksah cakap la kan. Mmg awk Champion bab² melanyak nih... Huhuhu.. Lepas je sesi² melanyak ayah, awk ajak ayah mandi togather²... uuu.. so sweet la u nih sayang... Hehehe...

Sayang Ayah..

Hurm... Sekarang nih anak ayah dah besar, mesti dah xpakai pampers lagi kan? Tapi awk kena ingat sayang, susu still kena minum tau. Kalau xnak minum susu, cemana nak kuat & sihat cam ayah? Kan sayang kata nak jadik mcm ayah? Sayang kena la kuat makan & minum. Ari tuh ayah datang amik awk, ayah sedey la sket sbb tengok badan awk susut. Hurm... Bila ayah tgok balik gambar² lama awk, bertambah² sedih la ayah. Awk jgn la buat ayah risau... Klu awk xmau makan, xmau minum susu, camana nak gagah perkasa? Kata nak jadik Ultraman? Awak masih baby tecik ayah. You still have to drink milk sayang.. Umur awk baru 3 tahun. Dah besar sok baru la minum coke ke, makan maggi ke, minum kopi ke.. But for now, milk is the most important diet for you.

Sayang Ayah..

Maafkan ayah sayang sebab xdapat bersama² awk time burfday awk kali nih. However, I have surprise for you... hope we can meet soon... I am looking forward to that.



p/s: I Heart U Syamsoul Farreal Dubeus...

0 komen anda: