Pages

July 17, 2010

Decoration Bagi Ruangan Sempit

Lepas je balik keja, aku pun mula gatalkan diriku men"decorate" ruangan bawah tangga nih..planning nak buat stor tapi memandangkan depan tangga nih tempat makan, maka aku mendecidekan diri aku untuk membuatkan ruangan mini office utk aku & ruangan mentelaah untuk Farreal & Nde beliau..(Farreal & Nde berkongsi minat yang sama,baca novel dan Farreal pun so far takat ni dah menampakkan ciri² nak follow Nde beliau -hurm...nak kena buat rak buku la plak pas nh)

Kos pengubahan nih xde lah mahal sangat sebab aku beli part by part. Mana yang berkenan di hati, aku rembat... Tapi tuh la bila dah kata DIY & buat sorang² maka masa untuk mendecorate tuh makan masa yang lama la sampaikan cik tunangan saya pun xpaham. Apa kejadahnya saya dok buat sampai lama sangat dok ngemas. *hurm...nak wat camana darlen. U pun tau kan I nih cerewet sket bab² kemas mngemas nih. Bukan nak perfect sgt tapi dah alang² nak buat tuh, buat kasi eloq & sedap mata memandang je lah...baru puas ati... So, ketelitian amat dititikberatkan...

4 komen anda:

Melor said...

kewl.genius

Zero2Hero said...

hehehe,tq...
kembang buntut aku kena puji....ahaks..

Cik Cip Puding said...

awak tu ape jer yang tak kembang.. lately nih je kuncup sket..

Zero2Hero said...

kembang & mgening...