Pages

August 11, 2010

Dewa Water Park,Kolompo.



Awal² pagi lagi Farreal dah kejutkan aku, sebab malam tadi aku suh dia tido awal kalau nak p picnic & swimming..

Tepat jam 7am, dia dah cungkil² dah mata aku suh bagun padahal aku dah bangun awal dari dia,lepas solat ingat nak lelap jap..baru nk terlelap,my taiko tecik plak datang mengganas...

Awalnya planning nak p seawal yang mungkin,by the time pukui 10am dahterpacak depan pintu Desa Water Park tuh,tapi disebabkan ada hal² yang xdpt dielakkan, jam 11am jgak ktorang smpai, alhamdullilah, parking still ader lagi...

Desa Water Park nih xdelah besar mana pun,kecik je,sesuai la nak bg budak² yang mcm Farreal tuh main...kolam ombak pun kecik je..bley la....



Tapi yang x bestnya tuh, game yang maha & paling hebat yang ada kat Desa Water Park tuh dorang x bukak lama, agak² satu jam je dorang pasang, pastu tutup balik...demm...baru ingat nk main...kejap sangat pun dia bukak...tue pun dorg pukak dlm pukul 2pm - 3pm je rasanya...adehhh..nk enjoi apanya klu bukak sat je pun?

Tempat yang kecik & just nice membuatkan Desa Water Park nih tempat yang bagus la untuk bawak kanak² yang bawah 7 tahun,agaknya lepas je umur 7 tahun,kalau still bawak gak kat Desa Water Park nih,maunya muka dorg berubah jadik belacan sbb xhenjoi mana pun..

Takat nak berendam² tuh,buley la...

0 komen anda: