Pages

September 08, 2010

RAYA d.u.a.k.o.s.o.n.g.s.a.t.u.k.o.s.o.n.g




Assalamua'laikum...
Alhamdullilah, raya tahun nih menjadi begitu bermakna kerana dapat beraya bersama Taiko Tecikku itu. Dapatlah aku melepaskan rindu dendam yang telah lama bersemadi di sanubari nih walupun xlama. 10 hari je, rasa mcm 1 hari. Masa berlalu... tup tap.. tup.. tap.. dah nak kena masuk asrama balik... ='(

Disebabkan masa yang singkat itu jgaklah, ayah bawak je awk ke tempat keja ayah. Heheh.. awk jgak yang nak ikut... Time² sbelum cuti raya, xramai yang ada kat opis. Just u & me. Nasib la baik awk tuh suka menulis & melukis. Bagi pen & kertas, terus senyap.. hurm... Ayah simpan lagi ultraman yang awk conteng ABC tuh. Kagum ayah awk cepat tangkap apa yang ayah ajar...♥

Setiap kali lalu depan McD, mesti ayah teringatkan perbualan kita..

"Farreal, awk nak makan apa ari nih? McD ke?Pizza ke KFC?

dan yang mengejutkan ayah awk jawab..

"Kita tengoklah dulu nanti mcmana eh ayah?"

Haiyah... sayang.. awk baru je 3tahun 2 bulan tapi cara awk bercakap tuh kadang² mcm budak umur 7 tahun plak.. huhuhuh..

Puas jgak la hati dapat spend masa ngan awk. Boley dikatakan every single moment kita spend masa togather².. Cuma a day b4 awk nak masuk asrama, awk kata awk nak tdo ngan bubu & yayah. Last² awal² pagi bubu dah call ayah suh amik awk sebab awk nangeh sampai bengkak² mata nk kat ayah. Heheh... apa la hero ayah nih. Kan ayah slalu pesan budak lelaki mana boleh menangis slalu..


p/s: I Heart You Syamsoul Farreal Dubeus♥

0 komen anda: