Pages

September 29, 2010

My Dinner ~Bujang Style~




Dok tak dok, time² macam nih,dengan hujan....dengan kedai makan yang agak jauh...membuatkan perotku yang kiut lagi sexy nih mendendangkan lagu slow rawk..

Tanpa melengahkan masa,atas sebab kasihankan perotku yg sexy itu lebih meraung² manja mintak diisi,aku terus menerus mengorengkan ayam Goreng Ayamas + Hotdog Black Pepper jugak dari keluaran Ayamas...fuh... agak jenuh jugak la menunggu nak defrost kan ayam goreng sama hotdog tuh dari peti ais...

Akhirnya penantianku berbaloi,berbekalkan dapur + minyak masak dan kuali yang bernilai RM 15.90 yang dibeli di pasaraya Ah Yap,proses mengoreng ayam & hotdog nih berjaya dijayakan..

Untuk sesi membuat kuah ala bujang nih, saya mencampur adukkan Mayonis + Thick Mint Sauce + Motreal Chiken, hasilnya... WALLA♥

4 komen anda:

amarnie_zizan said...

boley la tu..mesti perut yg sexy 2 senyum lebar sebab konyang hahahaha

Zero2Hero said...

heheheh...
pandai ghuenya a.syam masak..
sangat kagum dengan diri sendiri...
huhuhuhu

alynchoongjr said...

uiiii cedapnyeeeee. post mai kt kami cket aih. hikhikhik

Zero2Hero said...

pos sket?nak sket ja?nak post banyak buley kot?
heheheh