Pages

October 06, 2010

Jogging² @ Taman Bukit Jalil



Last weekend, saya amik Farreal tapi condition badan dia xbrapa nak nice.. Seperti yang diterangkan sebelum² nih, dia dok batuk², selsema, cirit birit & demam lite² (bukan penyakit keturunan) mungkin disebabkan cuaca yang tak menentu disamping pemakanan yg xseimbang barangkali. Sememangnya sepanjang aku ambik dia dari asrama pun dia sakit tapi sakit kali ni worse lagi sebab disertakan sekali ngan cirit birit.. selalu tu batuk & selsema je..

"Selsema adalah influenza yg d sbbkan virus...dan batuk d sebabkan bakteria yg boleh membawa jangkitan pada paru2 jika terlalu teruk bole menybbkan jangkitan salur pernafasan" *FAKTA bukan AUTA..

Kerana kesiankan Farreal yang terperap je kat umah, maka kami bawak la dia menghirup udara segar kat Taman Bukit Jalil nih yang dihujani dengan pokok kehijau hijauan..

Disebabkan condition badan beliau yg xbrapa nak nice tu jugak, maka dia berjalan pun kejap je, hat lain² suh Nde dia dukongkan.. hasihhh... nak menepek je Farreal nih ngan Nde dia..♥

Kami pun xlama duk jenjalan kat Taman Bukit Jalil nih sebab Farreal tak larat nak jalan dah. xsempat la aku bawak dia p tengok ikan² yang ada kat kolam. Ajak dia main playground pun dia xnk. Nak berdukong je spanjang masa..
Insyallah, next time bila dia sihat dah, bley la bawak dia berjogging kat Taman Bukit Jalil yang amat² nice nih. Attire untuk berjogging pun rasanya ada..♥ Seemaaattttt...

p/s: i ♥ u

3 komen anda:

ZERO VENDETTA said...

i luv siapa tu??heh...chopp kita tgk anak abg syam mcm bdk yg berlakon citer dendam isnin-khamis ptg

Zero2Hero said...

love sapa lagi..luv depa tuh la..heheh..

ye ke mcm pelakon?channel bape?jam brape?teringin gak nak tegok budak tuh...♥

Cik Cip Puding said...

ni for sure budak yang berlakon citer hikayat putera shazlan tu keenn... teeheee...