Pages

November 24, 2010

Bird Park, Kuala Lumpur



Assalamualikum para peminatku...heheheheh

Kali nih aku nak tulih pasai birdpark yang aku p baru² nih...baru x baru sangat la,awai bulan november ari tuh, saja ja bawak taiko tecik aku tuh jenjalan,tgok keindahan burung²...asyik dok tgok burung sendiri ja,apa ceghita?hahahha..


Tak dinafikan,tempat nih memang sesuai bawak family especially anak² kecik mcm Farreal jenjalan,banyak sungguh dia tanya nama² burung,xberenti² dok tanya kat ktorg burung²...ditambah plak acu yana sama abag aqil pun ada...wahhhh...makin ligat la anak ayah berlari kesana sini...


Malangnya, time tuh cuaca x brapa nak nice...ujang renyai²..maka, tgok burung pun ala² kadar jew...dan dalam nih.bukan takat ader burung,ikan pun dorg bela...huhuhu...


Secara keseluruhan, birdpark nih mmg best kalau nak berdating bersama family,nak berdating ngan aweq pun best jgak,asyik dating kat dlm bangunan ja,skali skala berubah angin,apa salahnya ye x?heheheh..tengok keindahan alam...flora & fauna...layannn dokkkk...


♥ Syamsoul Farreal Dubeus

0 komen anda: