Pages

August 06, 2011

Terjunan Kamekaze

Hehehe..tak sia² la Nde awak ngajar awak berenang... Self water confident awak memang mabeles.. Itu memang tak dinafikan lagi... Kadang² ayah plak yang naik takut tengok awak main terjun je bila jumpa kolam... Bukan takut pe... Awak tu berenang bukan pandai lagi.. Confident je lebih... hehehe..
Alhamdullilah... Walaupun awak bukan 100% boleh berenang tapi awak boleh berenang dari dalam air sampai ke pemukaan, bagi ayah itu sudah good improvement ... Seb baik je la masa kita nih spend x brapa nak lama.. sabtu & ahad ja... Klu la ayah dapat awak more than that, nescaya stakat nak lawan Nde buat 10 laps tu senang² je bagi awak... hahahah..

Farreal,
Ayah bukan selalu ada di bawah nak sambut awak...
Anak ayah kena banyak² belajar berdikari... Ayah kalau boleh nak all the time ada kat sisi awak.. Mmasa awak perlukan ayah.. tapi... hurmm...



Farreal,
Macam last time awak bercerita kat ayah..
"Tadi masa kat umah mama,Ues rindukan ayah ngan Nde... Ues tak tau nak buat apa. Ues pun nangis sampai tertido.... pastu Ues bangun², mama cakap, ayah datang nak amik Ues. Pastu Ayah pun datang....Yeayyyy..."

Farreal,
Benda² mcm nih la yang perit ayah nak dengar... Rasa mcm kena hiris² je jantung nih... Nak bagi henpon kat awak, awak plak kecik lagi.. Nak suh awak bukak YM.. Apatah lagi kan.. Nak suh awak bukak skype.. Lagi la impossible...

0 komen anda: