Pages

September 20, 2011

Family Reunion BenYahya 2011


Seronok rasanya hati nih bila dapat berkumpul reramai..yang sanggup turun dari selatan tanahair, dari pantai timur semata-mata untuk memeriahkan majlis reunion BenYahya tahun 2011..



Nak plak dijadikan citer, puan isteriku plak ader ngajar hari tu, maka atas sebab yang tak dapat dielakkan tuh, kami suami isteri terpaksa la datang lambat ke lokasi kejadian... bila sampai-sampai je dah tgok acara senam erobik dan acara-acara sukan yang lain sedang giat dijalankan...*cisss... ayam den terlopeh... kataku didalam hati..


Walaupun tak ramai yang dapat join perhimpunan keluarga kali ini (hanya 17 family) yang datang tapi syukur ke hadrat ilahi. Berkat hasil kerja Abg Kecik, Abg Shahabudin and team, perhimpunan kali ini dijayakan dengan penuh gilang gemilang... Ketidak ramaian dan kehadiran ahli keluarga Syed Hamzah Benyahya ini mungkin kerana faktor tarikh di tengah-tengah bulan mengambang penuh disaluti plak time lepaih raya. Maka... *erkkk.. paham-paham je le... huhuhuh...


Alhamdullilah, setelah apa yang terjadi.. Maka, pengajaran yang dapat dilihat disini ialah jika mau bikin Family Reunion lagi, pemilihan lokasi kejadian haruslah dipilih at least 6 month dari tarikh kejadian bagi mengelakkan kejadian lokasi family day fully booked.. ngeh..ngeh..ngeh..


Hurmmm...mengikut servey secara rawak, rata-rata ramai yang bersetuju untuk mengadakan Family Reunion BenYahya ini di pusat-pusat peranginan. Selain dapat merapatkan silaturrahim, kita jugak dapat melancong bersama-sama family tersayang...
Maka dengan itu, saya dengan ini mencadangkan Family Reunion BenYahya bagi tahun 2013 diadaan di Pulau Perhentian, tak pun kat Pulau Pangkor..

Hehehehe...


p/s: Ayah & Nde harap Farreal dapat join family reunion kali tuh...

0 komen anda: