Pages

October 25, 2011

Akibat Blackberry Hidupku Berubah

1. Naik kete asik kene hon, sampai disarankan pasang stiker di belakang kete "Harap Bersabar,BlackBerry User"

2. Mata jadi agak rabun.

3. Pening waktu tidur kerana menunggu pasangan chat sambil  di tangan.
4. Suka senyum² sendiri ,tak konsisten kerja. Bangun pagi, yang pertama dicari  dulu bukan yang lain
5. Jarang marah tapi sering dimarah org kerana diajak sembang tak nak menyahut
6. Kalo di tempat umum suka panik. Baterry nak kong!!!!!
7. Sering lupa tekan butang lift. Yg naik kdang² turun
8. Kalo dalam bank pakai no giliran, no. dipanggil di speaker tak dengar. Tapi kepala tengok screen BB, tak kisah ambek no. giliran lg....Tetap tenang.
9. Langganan majalah dan novel baru masih tersusun rapi tak terbaca pon.
10. Selalu tersandung batu sbb kalo jalan, mata tertuju kt screen .
12. Tangan semakin jarang berehat. Kalau tak chatting, msti ade je kt tangan! X sempat nk simpan dlm casing. Kalo boleh.. Nak kene jahit  dgn tgn tu.
13. Kalau tertinggal dompet tak panik,tp kalo tertinggal blackberry... Mcm nak kiamat bumi
14. Ditanya nombor IC, tapi dia sebut pin BB. Kalo nak tidur, ganti status ввм : "Tidur dulu ah"
15. Mengalami kematu di hujung jari. Lebih baik bayar bil tepon utk  daripada beli snek ringan.
16. Jiwa kacau kalau Track Pad sangkut. Pdhal nk cpt balas comment •̸Ϟ‎.
17. Doa cuma kejap je..kejap je dah "Aminnnnnn", tapi kalau  bole layan berjam², taubat woii.. taubattt
18. Kusyuk baca message ni sampai tak sedar kalau point No 11 tak ada sebenarnya!
19. Yahhh.. dia sibuk gerakkan cursor cari.
20. Kalau dh sedar senyum sorang²
21. Abis baca ni mesti fikir utk kirim ke org lain ‎​kan?
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 komen anda: