Pages

October 10, 2011

Terjahan Kerinduan

Jemmmm... memang jem.. This past few days nih, feeling rindukan Farreal kuat menerjah diri ini.. nak-nak lepaih jumpa anak-anak kengkawan yang mai umah, especially Noah.. dengan gaya, lenggok & cara bermanja saling tak tumpah mcm Farreal time Farreal sebaya Noah, 2 tahun..

Maka natijahnya, abeh kesemua gambaq-gambaq sama video-video kenangan awak, ayah layan satu persatu... hurmmm... tak puas rasanya.. adehh.. jemmm.. jemmm...
Perbualan dengan Farreal sekarang nih pun lebih puas.. dah nmpak dah anak ayah nih dah besaq.. matang dari usia sebenar... Rasa baru semlam je Ayah azankan awak.. kejap je dah 4 tahun... Tahun depan dah masuk tadika betoi-betoi.. La nih still tadika memain.. Harap awak tak cepat bosan belajar memandangkan awak dah pi tadika since umoq 3 tahun lagi...

Ayah tengah dok menghitung hari nih,tak sabaq rasanya tunggu bulan sebelas nih, p amik awak balik sini, sunatkan awak...


















Erkkk??!! bila cakap pasai sunat nih, awak punya request nak topeng Iron Man sama baju Iron Man masih gagal ayah jumpa.. Harap-harap ada la kat Toy 'r' Us kat Kolompo nun... Beskal hat kaler merah Ayah dah jumpa.. Katanya nak pakai suit Iron Man sambil bawak basikal keliling taman... hahaha.. Hebat tul imaginasi anak Ayah nih... takpe... nanti kita cari topeng Ironman tu sampai jumpa eh?dah dapat beskal sama suit Iron Man tu nanti, blajaq sama ngaji jangan malas plak..

0 komen anda: