Pages

November 18, 2011

Potong Puney


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ'...

Ngeee...besok bersamaan 19-11-2011,tepat jam 1430,Farreal akan mengakhiri zaman baby beliau dan melangkah ke zaman kanak² ..beliau akan disunatkan secara laser *menurut kata Nurse tu la,first time dengaq sunat cara laser ni..technology terbaru kot..yang Ayah tau, sunat cara tradisonal & clamp je.. Tapi cara tradisonal ni sakitttt oooo...dok ataih batang pisang..tok mudim asah pisau depan mata..sambil tersenyum jahat..gila nakal tok² mudim ni,dah la tgah dok ketaq,lagi mau senyum sinis...


Ayah pun tak pasti la awak tau ke tak nasib punai awak tu ari Sabtu ni,walaupun Ayah dah terangkan secara terperinci apa itu "Bersunat"..awak nampak relax je.. Jangan besok kat klinik,awak mengelabah...sudahhhh...

Pada hari tu jugaklah bnk kita dapat jemputan kenduri kawen,majlis hari jadi, majlis kenduri kesyukuran dan agenda² makan cemey yg lain, .انشـــــاء الله..kalau ada kesempatan,kita bley la pi ke majlis² yang menjempot kita tu..tu pun kalau sempat...klu ✗ sempat..kita tapau je la Mc D..hehehe..

Depa kata,lepas bersunat,✗ bley makan Ikan & Ayam,nanti lambat baik + gatai² + bentan..Ayah rasa tak kot,tapi awak memang allergic ngn seafood especially Udang..Memang la gatai²...

.انشـــــاء الله..
Kalau ada rezeki sket,ingat nk buat majlis kesyukuran & doa selamat lepaih awak bersunat tu nanti..nanti kita tgok camana eh?


All the best..Ayah plak yang nervous lebih² ni..jahanammmm... :p

0 komen anda: