Pages

December 14, 2011

Ayah Pun Botak

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ'

Ntah apa tah "pertunjuk" yang aku dapat nak potong rambut botak ni aku pun tak tau.. Tetiba je rasa nak botak.. Sejuk je mata memandang kot.. Bak kata Harith Iskandar "Halusssss...je"

Mungkin lepaih tgok Farreal botak, tak sakit mata memandang kekusutan rambut beliau sebelum botak tu kot menjadi salah satu faktor utk aku potong botak sama..

Sebelum botak ni, every month nak kena potong rambut kat salon. Melayang RM17-RM30 tiap kali potong.. Ni kalau potong botak kat kedai india RM7. Settle masalah.. siap dia tolong massage kepala lagi.. Aku bab² massage me"massage" ni memang pantang tolak.. hehehe..


P/s: Dah botak² mcm ni pun orang still kompius aku ngan Jacob *co-star dlm filem Twilight tu..
"Excuse me, are u Jacob?" Kata aweq kaunter ticket GSC time aku nak beli ticket last time.. benciiiii I...

0 komen anda: