Pages

March 07, 2012

Big Boy Toy

Salam,
Rasanya dah berbulan bulan jugaklah aku tak menhapdet blog aku ni,alasan yang biasa aku guna "Busy maaa.."


Kali ni wa updated pasai motor yang baru wa angkat (kuatkan wa?) minggu lepaih.. KTN 200.
Sesampai je motor tu kat tangan aku, teus lelaju aku p workshop bagi menukar tayar mengikut spefikasi yang aku tetapkan sendiri tayar belakang jadi 5,0 (140/60/17) dan depan telah di"motard"kan menjadi 3.5 (120/70/17)..akibat gatai tak sabaq sangat, tayar belakang dah tersalah beli..size yang sepatutnya ialah 140/70/60! Padan muka wa...sebelum beli tak check bebetui..tapi tu small problem..kasi beli la tayar lain..problem solve..akibat dari beli rim dan tayar yang maha dewa punya besaq ni, pomen tu sampai demam 2 hari sebab terkezut monkey mcmana nak pasang tayar aku ni.. Wa punya ayat senang je.. "Ini Malaysia abg broooo...apa saja yang x boleh? MALAYSIA BOLEH maaaa!!"



Selain dari tayar,banyak gak benda yang aku tukaq..tunggu je la bila dah siap nanti..wa upload gambaq..hehe..
Akan ku pastikan akan membawak wabak scrambler a.k.a zaman azroi menular kembali kat opis aku..heheh..



Ramai gak yang tanya,awat tetiba aku ni gila motor..?dah lama sebenarnya aku ni gila motor,klu tak,takkan la aku merempit dari kulim sampai ke muadzam...feel dia lain abg brooo...kepuasan menunggang motor tu totally berbeda kalau bawak kereta..Bini aku la yang paling risau skali,almaklumlah..jalan nak p opis aku ni, agak gangster..lori keluaq masuk..tapi insyallah..harap harap takde la yang buruk belaku..

posted from Bloggeroid

0 komen anda: