Pages

March 27, 2012

Power of Du'a

Alhamdullilah, berkat doa, Insyallah Ibu boleh jumpa ngan Farreal apabila tadi Ibu inform flight dia ke Umrah delay sampai hari Ahad pagi, sepatutnya Ibu bertolak jam 5pm hari khamis ni bersamaan 29-03-2012, tapi telah ditunda pada hari Ahad jam 10am bersama 01-04-2012..Ibu nak sangat cucu kesayangan dia ni ada sama time nak hantaq dia p Umrah tu nanti..dia nak semua anak anak cucu cucu,ada sama... Alhamdullilah, impian ibu dimakbulkan...

Dah request dah Farreal nk amik awal hari Rabu malam, tapi warden tak bagi..memandangkan tempoh melawat aku hari Sabtu dan Ahad SAHAJA...adehhh...aku malaih nak komen lebih lebih...layan kan je...

P/s: Abang, Azrul, Farreal & Baby dlm perut doakan agar Bubu dapat menjalani ibadah umrah dengan baik dan tanpa masalah..akhirnya impian ibu setelah sekian lama untuk pergi ke Mekah akhirnya tercapai jua..We love You Bubu!?


posted from Bloggeroid

0 komen anda: