Pages

March 09, 2012

Rain rain go away..come again another day..



Telah menjadi lumrah makhluk yang bergelar manusia..ada saja yang tak kena,hujan berhari hari komplen, panas berminggu minggu complain..haishhh.. Sesekali tu bersyukur la sama....tak rugi pun kalau bersukur,orang putih kata,make the best out of the best..go with the flow..hikmah sebenarnya hujan ni bagi aku, tiap tiap malam, klu pelok bini tu mcm takmo lepaih lagi dah...klu boleh tu,nak berkongsi sekali baju yang bini pakai..haha..sejuk yang nyaman..



Klu naik motor time hujan plak, tak tau pasaipa, aku memang suka..siap menjerit jerit keriangan,mcm bebudak dapat main hujan,mcm tu la aku time bawak motor..sampai sampai umah, mandi...minum kopi panas sambil berbungkus selimut..dok depan tv..perghhh..
Layannnn...

posted from Bloggeroid

0 komen anda: