Pages

April 26, 2012

Dok Gila Mengedit

Lately semua gambaq yang aku tangkap, aku ngedit..haha..kalau x ngedit,memang tak sah..mesti nak kena edit jugak.. Nak nak klu dah ada application yang boleh di"install" dalam henpon, lepaih ja tangkap, terus bley edit..

Maka, tak payah la susah susah mcm budak budak yang baru nak belajaq mengedit macam aku.. Tekan ja butang, tup tap tup tap..gambaq jadi kacak dari biasa..hehe..


Ni gambaq Farreal pon dok seronok berbalut a.k.a berbekung mcm Farhad.. Alhamdullilah, dah boleh diharap dah Farreal ni..all the time dok tepi Farhad. Sama sama jaga ngan Nde.


Agak agak dah letih jaga Farhad, dia lari ataih sat, p men game dalam bilik dia..tapi tak la main lelama sangat, dalam setengah jam main, turun bawah balik, sambung jaga Farhad..


Bila dah ada baby kecik ni, nak tak nak terpaksa la pasang jugak aircond, nak dijadikan cerita rumah aku ni, betoi betoi bertentangan dengan matahari terbit,klu dok dalam bilik jam 9am, mcm dok dalam sauna,pasang kipas pun xberapa nak berkesan.


Abang Farreal suka tengok rambut Farhad terpacak pacak..macam rambut Ayah nagn Abg Farreal zaman muda muda dulu..sampau bila aku nk berimej botak ni pon aku taktau..dah makin selesa berbotak pon ada..


Debaran untuk mengejakan Umrah makin terasa..bak kata pepatah, sayangkan bini, tinggal tinggalkan..sayangkan anak, tangan tangankan..erkk..hat tangan tangankan tu, mcm tak setuju ja sket..klu guna rotan lebih berkesan kot..ngeee...

posted from Bloggeroid

0 komen anda: