Pages

May 29, 2012

Dah Nak Abeh Tempoh Berpantang

Tup tap tup tap, my toek jr tetiba sakit mata, kesian plak tgok dia, mata xbley nak celik. Tapi lepas kerap bersihkan, dalam masa sehari setengah, taik mata dah tak banyak lagi dah..mata pun dok terbuntang je..dah nampak agaknya.. Pada usia 35 hari, Ian dah bagi respon dah kalau orang ajak dia menyembang..hehe..

Di awal pemulaan ni, Ian cepat sket nangis, mungkin sebab breast feed, cepat rasa lapaq, maka kalau lamabat sikit sumbat puting, konsert heavy metal akan dijakankan...sampai serak serak suara menangis, kalau Nde lambat..bukan sengaja lambat pun, kekadang tu, Nde dalam toilet..tgah makan..tgah salin baju...

Risau jgak kalau berlarutan macam ni, kesian kat Nde la kena handle sorang sorang kalau ngan Ayah pun Ian tak mau..bukan tak mau sebab apa, sebab Ayah takde susu..haha.. Kalau dah kenyang betul betul je, Ayah berjaya tidurkan Ian..klu stakat kenyang lite lite..hurmm..jangan harap la dapat tidoqkan toek jr ni..

Lagi beberapa hari Nde dah abeh pantang.. Cukup 44 hari.. At the same time, kenduri aqiqah Ian akan dijalankan.. Harap harap semuanya berjalan dengan lancar..
Amin..

posted from Bloggeroid

0 komen anda: