Pages

August 24, 2012

Open House Aidilfitri 2012


Dua hari berturut turut rumah aku buat open house, alhamdullilah dapat la menjamu sahabat handai yang dah lama tak ketemu.. Seronok dapat berjumpa balik, macam macam cerita keluaq.especially bila bersembang balik zaman sekolah dulu..

Sedaq sedaq, dah 11 tahun dah aku tinggalkan alam sekolah menengah rupanya, tp hati ni dok budget baru 3-4 tahun baru abeh SPM.. Puiiihhh... Tak sedaq diri..anak dah dua, dok budget masih teenagers..hahah..

Tapi orang tua tua kata, lelaki ni, makin tua makin kacak..hahaha.. Sejauh mana kebenaran tu?try tanya kawan kawan sekolah hgpamtgok..betoi ka dak... *malas la nak masuk bakul angkat sendiri..hahaha

posted from Bloggeroid

4 komen anda:

ZERO VENDETTA said...

waaa hebat dato' punya bini blh kasi jamu org smpi 2hari. hebat! selamat hari raya utk dato' sekeluarga. gmbr yg last tu awat?

Sir Syamsoulnezam Othman said...

Hehe..tak semua kawan berkesempatan nak mai Open House kami hari raya ke 3 tu, maka terpaksa la diadakaan open house lagi pada hari raya ke 5..

p/s: Gambaq yang last sekali tu sebab ticket bus dah abeh nak balik kampong..maka tumpang bas secara haram..

Khehekhekh

EL MARIACHI said...

lelaki makin tua makin kacak camner tu?

Sir Syamsoulnezam Othman said...

hehe...tu masih menjadi tanda tanya..misteri nusantara katanya..