Pages

August 30, 2012

Ride to Bob CB4's Raya Open House


Agak pelik bagi kawan kawan bila aku kata aku nak join open house umah Bob kat Prnang Island, ye la selama ni kalau depa dok ajak lepak atau meeting sebelah malam, memang la muka aku xkan nampak..
Depa dok ingat bini tak bagi keluaq rumah, kena jaga anak..haha.. Dajei toi..

The main reason awat aku jarang jarang lepak malam ialah, mata aku ni dah kekurangan sharpnessnya especially bila tiba malam, nak pakai spek all the time, memang tak reti, bukan takda spek, dah buat, dah siap dah pun, tapi xbley nak pakai, jadi rimaih..sampai sekarang, aku pun lupa mana tah aku letak spek mata aku tu..demm..

Bila dah ride malam, round island baru sedaq absober belakang aku tlalu lembut,bila layan corner baring, motor berjoget menari zapin..kesian sapa yang ride belakang aku sebab tiap kali corning ue, aku tekan brake ngan bawak slow..potong stim depa nk corner kasi helmet cecah tar..hehe..vila lepak punya lepak, dari ptg sampai malam, baru sedaq, jam dah jam 12am.. Sejukkkk wooo nak ride valik Padang Meha..kiri kanan hutan, bley kecut testis..

posted from Bloggeroid

2 komen anda:

Cik Cip Puding said...

tu la tak reti appreciate pemberian orang... Sian spek tu..

Sir Syamsoulnezam Othman said...

Haishhh...bukan tak appriciate la sayang...
Laki awak nih pelupa...semua benda nak lupa...