Pages

August 28, 2012

Ronda Rondi di Petang Hari

Aiyooo.. Asal petang jam 5pm keatas, beliau mula buat peel.. Slagi tak bawak naik motor, selagi tu la asyik merengek rengek.. Bosan agaknya asyik terperap dalam rumah sehari suntuk..

Lain plak peel Abang Farrral dia, suka lepak dalam rumah, sampai aku plak paksa keluar main basikal kat luar..keluarkan peluh.. Kalau ajak jenjalan kat shopping mall pun sama "Ayah, jom balik?"

Herannnn aku..
Tapi aku pun lebih kurang sama gak ngan Farreal, ske lepak rumah dari kluar berjalan..haha..tapi, Farhad ni nmpak cm panas punggung klu dok lelama dalam rumah, terkenan Ayah Ngah dia la ni..

Tapi kalau bab bab melaram, Farreal dah mula menampakkan ciri ciri Ayah Ngah dia, first thing dia buat bila bangun tidur, cuba tekaaaaa...
"Setting" rambuttt beb...make sure sentiasa terpacak,mencanak canak..haha..

Tu baru 2 orang anak laki.. Dah macam macam ragam.. Anak perempuan sok, camano la gayanya plak..hehe..

posted from Bloggeroid

0 komen anda: